Bilder från barnens första år

När jag var föräldraledig tillsammans med @_Storasyster samlade jag ihop en massa bilder från hennes första levnadsår och skapade en fotobok. Tog rätt lång tid, men är väldigt nöjd efteråt att jag gjorde det. Både @_Storasyster och vi vuxna bläddrar ibland i boken för att minnas tillbaka vad som hände det året.

Nu när jag är hemma med @_Lillebror är tanken att också göra en fotobok med bilder från hans första år. Det har ju tyvärr inte blivit lika många bilder, men en fotobok ska jag nog få ihop.

Sedan är ju det största nöjet att bara få gå igenom bilderna och minnas.

2 Responses

    1. Hej!
      Din kommentar hade hamnat i skräpposten såg jag.
      Tack för tips! Jag kör med Fuji direkts program vilket funkar bra. Formatet på boken jag gjorde från @_Storasyster första år var jag väldigt nöjd med.

Kommentera