Plötsligt händer det

Plötsligt händer det. Lite som en lottovinst. En av mina bilder på Flickr har blivit publicerad i ett blogginlägg. En bild av hur många? Tusentals. Även om det är som ett lotteri där en person kanske fått ett antal sökträffar utifrån en sökning på orden ”play” och ”child” så är det ju hedrande att just min bild föll i smaken till inlägget som skulle publiceras på en blogg som ligger under Washington Post.

Bilden snappades upp bland mina bilder på Flickr. Mina bilder på Flickr tillgängliga för användning oavsett sammanhang (Creative Commons BY-SA). Det enda som krävs är att mitt namn anges, att bilden inte manipuleras samt att det anges hur bilden är delad så att den kan fortsätta delas vidare från platsen den visas.

Bilden som hamnade i artikeln föreställer @_Lillebrorsan när han leker med en bil.

Länk till artikeln.

What’s good for poor kids isn’t bad for rich ones;

Ett särskilt tack till Sigfrid Lundberg som upptäckte bilden. Utan hans uppmärksamhet hade jag troligen inte varit medveten om detta.

2 Responses

Kommentera